Jelentkezés
Szállás
Költségviselő
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 9.

2022. szeptember 10-től emelt regisztrációs díjjal (60.000 Ft) lehet jelentkezni.

Vállalom, hogy a számla ellenértékét a részemre megküldött számlán szereplő határidőig befizetem. Az átutalási bizonylaton kérjük feltüntetni a befizető nevét, valamint a 30. Soproni Ultrahang Napok megjelölést is. Érvényes befizetés hiányában csak helyi regisztráció lehetséges, emelt regisztrációs díjjal (60.000 Ft).
A befizetés megérkezése és a jelentkezési határidő lezárása után a jelentkezést a feltüntetett igényeknek megfelelően visszaigazoljuk.

Lemondási és fizetési tudnivalók:

  • A regisztráció költségeit a számlán megjelölt időpontig ki kell egyenlíteni.
  • Amennyiben költségeit részben vagy egészben munkahelye vagy szponzor cég fizeti, kérjük, ezt pontosan jelezze jelentkezési lapján, továbbá a költségvállaló cégszerű aláírásával a támogatást a szervező bizottság felé igazolja.
  • Módosítás és lemondás részvételi díj esetében térítésmentesen 2022. szeptember 9-ig lehetséges, ezen időponton túl lemondást nem áll módunkban elfogadni.
  • Szálláslehetőséget a Hotel Lövérben garantálni csak 2022. augusztus 15-ig áll módunkban. Szállást augusztus 16-tól csak a szálloda szabad kapacitása terhére tudunk biztosítani.
  • Módosítás és lemondás költség mentesen szállás díj esetében 2022. augusztus 15-ig lehetséges, ezen időponton túl a szállásdíjat ki kell egyenlíteni.

Amennyiben a COVID-19 járvány miatt bármilyen korlátozás kerül bevezetésre, ami ellehetetleníti a rendezvény megtartását, abban az esetben a befizetett részvételi díjakat visszatérítjük.

A konferencia szervező bizottsága a jelentkezési lapon megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban meghatározott módon tárolja. Ezeket az adatokat harmadik félnek nem adja át. A jelentkező tudomásul veszi, hogy a megadott személyes adatait a konferencia megvalósítása érdekében a közösen megállapodott időtartamig tárolja. A tárolás történhet elektronikus, vagy papír alapon, az adatok biztonságának megőrzése a konferencia szervezőinek feladata.

Az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat megismertem, az abban foglaltakat megértettem, személyes adataim tájékoztató szerinti kezeléséhez önkéntesen hozzájárulásomat adom. Adatkezelési nyilatkozat